garantie

Contact

Info @ KlusbedrijfPMB.nl
Hoorn  Noord-Holland
06-53998492
(07:00 - 22:00)

Woningverbetering

beste

Zonnepanelen = Direct Besparen

 

Langdurig rendement

De levensduur en de terugloop van vermogen van monokristallijne en polykristallijne panelen gaan gelijk op.
De opbrengst van zonnepanelen neemt langzaam af over de jaren en de levensduur is over het algemeen zo'n 35 jaar.
Vrijwel alle paneelfabrikanten geven de garantie dat na 25 jaar nog minimaal 80% van de originele opbrengst behaald wordt.

De gelijkstroom wordt met een omvormer per paneel, op het dak, omgezet in 230V wisselspanning.
Een gewone omvormer hangt vaak binnen uw woning in uw schuur of op zolder en de zonnepanelen liggen aan elkaar geschakeld en geven de opgewekte stroom aan elkaar door.
De micro omvormer is een buiten omvormer, liggen per zonnepaneel onder het paneel, hebben een hoger rendement, langere levensduur, geluidloos, maken aansluiting en uitbreiding van de installatie eenvoudiger en zijn bovendien veiliger.
Wanneer u een systeem van 9 zonnepanelen of groter wilt plaatsen en u heeft last van schaduwval op een deel van de panelen, dan zijn de micro omvormers een perfect oplossing.

 

Vraag vandaag nog, vrijblijvend een offerte aan.

Als professioneel installateur komen wij graag persoonlijk bij U langs om de zonnepanelen installatie te inventariseren waarna U een heldere offerte en scherpe prijsopgave krijgt.
In de juiste configuratie behoeft U geen ondernemer te worden en zijn ingrijpende aanpassingen van uw elektrische installatie of vervanging van uw elektriciteitsmeter niet noodakelijk.