PMBlogo

solarpanel

Zonne-Energie

Wij zijn gespecialiseerd in
Solar zonnepanelen.
Informeer naar de scherpe prijzen ook voor plaatsing, aansluiting en onderhoud

Contact

Info @ KlusbedrijfPMB.nl
Hoorn  Noord-Holland
06-53998492
(07:00 - 22:00)

Isolatie

beste-keus

Zonnepanelen = Direct Besparen

 

Klusbedrijf PMB is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen.
Dankzij de jarenlange ervaring als installateur, het juiste materiaal en directe import, zijn wij in staat U snel, vakkundig en voordelig zonne-energie te leveren met een snelle terugverdientijd.
Zonnepanelen installeren moet goed en precies gebeuren. Het vergt ook expertise bij de keuze, opstelling, constructie en aansluiting. Niet alleen voor het optimale rendement, maar tevens voor een degelijke en duurzame montage en veilige aansluiting op uw installatie.

Terugverdientijd

De terugverdientijd van zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, wordt voornamelijk bepaald door het rendement van de zonnecellen. Monokristallijne zonnecellen bieden het hoogste rendement, maar zijn duurder in aanschaf vergeleken met de goedkopere polykristallijn zonnecellen. Door het hogere rendement verdienen de hogere kosten zich echter snel terug. Op een levensduur van 25 jaar is het hogere rendement van een mono zonnepaneel, zeker met de almaar stijgende elektriciteitsprijzen, veel voordeliger

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als professioneel installateur komen wij graag persoonlijk bij U langs om de zonnepanelen installatie te inventariseren waarna U een heldere offerte en scherpe prijsopgave krijgt.
In de juiste configuratie behoeft U geen ondernemer te worden en zijn ingrijpende aanpassingen van uw elektrische installatie niet noodakelijk. Klik hier voor meer info.
Over de arbeidsuren voor woningisolatie, stuc- en schilderwerk, op woningen ouder dan 15 jaar, geldt een verlaagde btw tarief !.